Informació sobre DRY-València

Aquesta convocatòria ciutadana i apartidista s’ha forjat a la calor d’internet i de les xarxes socials, a través d’un grup de discussió completament informal denominat “Plataforma de coordinació de grups pro-mobilització ciutadana”, l’única fi de la qual és fomentar la discussió oberta entre tots aquells que vulguen implicar-se en la preparació i coordinació d’accions comunes.

En la mateixa participem persones de tota condició en qualitat de ciutadans disconformes amb l’actual sistema polític i econòmic. Alguns actuem a títol individual i uns altres pertanyem a plataformes ciutadanes, fòrums, blocs o pàgines i grups de les xarxes socials. Pots veure alguns d’ells en l’apartat “Adhesions“.

Hem de ressaltar que aquesta Plataforma no organitzarà, fomentarà ni tolerarà cap tipus de violència, actes vandàlics, racistes, o xenòfobs per part de persones, grups o associacions adherides a la mateixa. Aquest és un moviment pacífic.

Considerem que l’ús d’actes violents i/o vandàlics solament dóna lloc a malestar i enfrontaments i que no ajuda, en cap cas, als objectius d’aquesta proposta. Sostenim que el camí per a aconseguir aquests objectius passa per actuacions pacífiques, i en tot cas, desobediència civil. Per tant, aquesta Plataforma manifesta clarament la seua repulsa a aquests actes violents.

Si tens qualsevol tipus de dubte o consulta, pots contactar amb nosaltres: valencia@democraciarealya.es

———–

Si vols saber de la plataforma Democràcia Real Ja a València, aquí trobaràs els enllaços actualitzats per a informar-te en qualsevol moment (baix)

—————

Si deseas saber del movimiento Democracia real Ya en Valencia, aquí encontraras los enlaces actualizados para informarte en cualquier momento:

Blog de democràcia real ja València

Twitter democràcia real ja València.

Facebook democràcia real ja València.

Manifestació 15 de maig 2011 València.

Adhesions locals a la convocatòria /Adhesiones

Asociacions adherides

Pàgina oficial estatal

Democracia real Ya

Blocs locals per ciutat/ Blogs locales por ciudad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: