Benvinguts

Aquest és el bloc del grup de Democracia Real Ya a València. Aquesta és una iniciativa que ha sorgit com a repulsa de l’actual sistema en que ens trobem, en el qual la nostra capacitat de decisió sembla molt limitada.

Aquesta Plataforma pretén impulsar un sistema de representació més just i una classe política que faça bé el treball pel qual li paguem entre totes i tots.

Volem demostrar que no som només observadors. I molt menys mercaderia en que pugan negociar i enriquir-se.

Considerem que la crisi en que ens trobem té uns causants i unes víctimes, i que no són els mateixos. I volem influir en el nostre destí.

I donar una lecció d’humiltat als polítics que decideixen per nosaltres.

Sembla que el nostre paper, al marge de pagar la crisi que altres han creat, es limita a triar entre poques opcions. El vot útil, li diuen. Potser en altres moments de la història aquest sistema haja resultat útil. Ara només dona als de sempre, en poques sigles, la possibilitat de governar sense cuidar al poble que els ha posat ahí.

Amb la crisi hem hagut d’aprendre que el treball no dura sempre. Que els acomiadaments no necessiten de molta justificació. Als nostres polítics els hem donat treball: gestionar els nostres diners i cuidar dels nostres drets. I no ho han fet bé: han malbaratat, furtat de la caixa, repartit entre amics i familiars, no han donat la cara per nosaltres, han hipotecat el nostre futur, els dels joves i el dels majors, s’han cregut per damunt de la justícia. Aquí podeu trobar alguns exemples.

I això mereix un acomiadament totalment justificat.

El 22 tenim el dret de votar. A curt termini és la nostra millor opció per a demostrar el nostre rebuig a la seua gestió. Democràcia Real Ja no demana el vot per a ningú: informeu-vos de les alternatives. No importa que vos considereu d’esquerres, de dretes, nacionalistes o no, republicans o no. Informeu-vos.

Anuncis

About democraciarealjavalencia

Plataforma per la reforma del sistema electoral. Demostrem als polítics ón és el seu lloc: al servei del poble. Sense el poble, no sou res. Plataforma por la reforma del sistema electoral. Enseñemos a los políticos cuál es su sitio: al servicio del pueblo. Sin el pueblo no sois nada

Posted on 26/04/2011, in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: